Italiensk brød

Alt vores brød er langtidshævet, lavet med italiensk mel og bagt i stenovn efter originale italienske brødopskrifter. Hjemmelavet og friskbagt hver dag.

PANE ANTICO/FOCACCIA TOSCANA

​Hævet ca. 20-22 timer

​Hvedemel, durummel og fuldkornsmel

PANE DI GENZANO

​Hævet ca. 14-15 timer

​Hvedemel, durummel og hvedeklid​

PANE PUGLIESE

​Hævet ca. 18-20 timer, æltet flere gange

​Hvedemel og durummel

FILONE, CIABATTA & FRUSTA

​Hævet ca 12-14 timer

​Hvedemel og durummel

FOCACCIA

​Hævet flere gange, først ca 12-14 timer, hvorefter dejen formes og hæver igen ca. 4-5 timer

​Hvedemel og durummel​

Orker du ikke at lave aftensmad i dag? 

Overlad opgaven til os​!

Klik på knappen og ring og bestil lige den pizza, som du står og kunne tænke dig.

Har du spørgsmål, ris eller ros, så tøv ikke med at kontakte Pomodoro & Mozzarella.​

Kontakt​

​Pomodoro & Mozzarella

Godthåbsvej 140

2000 Frederiksberg

CVR: 31384338

Tlf.: 3887 0658

Menukort

​→ Bruchetta

Salater

Pasta

Pizza

Calzone

Sandwiches

Pomodoro & Mozzarella
Godthåbsvej 140
2000 Frederiksberg
CVR: 31384338